-->

9 manieren om een mobiele hoofdstad te worden YouTuber voor beginners

Youtuber
Kijk je vaak naar actie YouTube- je favoriete via hun video's die erg interessant zijn en er professioneel uitzien? Wil je in hun voetsporen treden en dromen om net zo succesvol te zijn als PewDiePie of Casey Neistat?

Tegenwoordig streven veel mensen ernaar om YouTubers te worden. Stel je voor, de inkomsten die YouTubers via advertenties op hun video's hebben verkregen, zijn vrij groot.

Maar wat als je voor het eerst een video voor YouTube maakt en niet de volledige uitrusting hebt als de beroemde YouTuber? Maak je geen zorgen, met alleen een mobiel model kun je een beginnende YouTuber worden.

Hier zijn 9 manieren om een ​​YouTuber voor beginners te worden :

1. Maak een YouTube-kanaal

Om een ​​succesvolle YouTuber te zijn, moet je natuurlijk eerst een YouTube-kanaal maken. Als u al een Gmail-account hebt, kunt u zich onmiddellijk aanmelden met uw bestaande e-mailadres.

Maar als je geen Gmail-account hebt of hebt, kun je vanaf het begin een YouTube-kanaal maken met behulp van het e-mailadres dat momenteel wordt gebruikt.

2. Plan Concept Content

Na het maken van een YouTube-kanaal, denk je van het concept van de video-inhoud. YouTube heeft veel niches en concepten die je kunt volgen, bijvoorbeeld YouTuber waarvan de inhoud gaat over gamen, schoonheid of welk onderwerp je maar wilt.

Nadat u het concept heeft gekregen dat u wilt volgen, moet u nadenken over welke thema's u wilt weergeven. Als je bijvoorbeeld een gamer bent, bevatten de meeste van je video's walkthroughs of beoordelingen?

3. De apparatuur voorbereiden

Als u een beginner bent, kunt u uw mobiele camera of laptop-webcam gebruiken om uw video's op te nemen. In deze eerste fase is het belangrijkste dat je zelfvertrouwen hebt wanneer je voor de camera praat.

Zorg ervoor dat je video's goede verlichting hebben, zelfs als je alleen op zonlicht vertrouwt. Nadat je kanaal zich begint te ontwikkelen, probeer dan te investeren in meer professionele apparatuur.

4. Wees consistent

Naarmate de populariteit van inhoud en het kanaal van de YouTube groeit, zullen er veel mensen wachten op je nieuwe video. Probeer consistent te zijn in het uploaden van video's, bijvoorbeeld eenmaal per week. De duur van je video is zo consistent mogelijk.

5. Video bewerken

Hoewel u nog steeds een beginner bent, betekent dit niet dat u een video kunt uploaden die slechts een minimum is. Bewerk uw video's op basis van uw vermogen om zeer professioneel en interessant uit te laten zien. Je kunt natuurlijk blijven leren om de bewerking vaardigheden te verbeteren naarmate je YouTube-kanaal groeit.

6. Gebruik van SEO

Om een ​​succesvolle YouTuber te worden gaat het niet alleen om het uploaden van interessante video's. Je moet ervoor zorgen dat veel mensen weten waar je video's staan, rekening houdend met het feit dat er elke dag miljoenen video's op YouTube worden geĆ¼pload.

Gebruik beschrijvende videotitels en zorg ervoor dat u relevante tags en trefwoorden in de video beschrijving gebruikt volgens de zoekmachineoptimalisatie.

7. Krijg geld van YouTube

Als je nog een beginnersniveau bent, kun je geld verdienen met YouTube door AdSense te gebruiken. Maar als je kanaal zich begint te ontwikkelen, kun je een bron van inkomsten uit sponsoring of goedkeuring ontwikkelen.

8. Word bevriend met andere contentmakers

Hoe meer connecties je hebt met andere contentmakers op YouTube, hoe meer aandacht je krijgt. Je kunt niet alleen om hun hulp vragen, maar ook een samenwerkings video maken.

Via de samenwerkings video zullen loyale kijkers van YouTubers ook uw acties bekijken. Vergeet niet je YouTube-kanaal te delen via andere sociale media zoals Instagram, Twitter of Facebook.

9. Vergeet de community niet

manier om een YouTuber te worden, Een andere succesvolle is door niet te vergeten te communiceren met je publiek en abonnees. Ze geven meestal feedback, zowel positieve als negatieve, via de opmerkingen kolom en zoveel mogelijk de reactie van de opmerkingen die ze geven.
LihatTutupKomentar